https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

YAZIKLAR OLSUN … !

Okunması Gerekenler

aydin bicerYAZIKLAR OLSUN …  !

Rakip Kayserispor düşme potasının bir basamak üstünde, saha içinde 96-94 doğumlu çocuklara sorumluluk verip ligde kalmanın hesaplarını yapmışlar. Doğrusunu da yapmışlar. Dün Bursaspor orjinli Oğulcan sahada basmadık yer bırakmadı. Bunun gibi bir sürü örnek var. Daha erken deyip oynatmaya cesaret edemediğimiz bir sürü isim bu liglerde boy gösteriyor. Sen hala 3.sınıf yabancılardan medet umuyorsun.

bursa 12Yıldız diye getirdiğin Cucak, Macar liginde bile yedek bekler. 3-4 senelik sözleşme yapılan yabancı oyuncular başa bela olacak gibi. Alt yapı ile övünüyoruz dün sahada  9 yabancı var. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?. Ali Ay ve yönetimin acil kararlar alması gerek. Katkı sağlamayan oyuncuları Vakıfköy’e acilen postalayıp bir yolunu  bulup kurtulmalılar.Dün kü Necid’den Kubilay’ın ne eksiği var? Sahada yürüyen Jorquera,Furkan’la kıyaslanır mı?

bursa 13Bu sorulara acilen yönetim cevap bulmalı. Ya Hamza hocaya ne demeli? Maçın ardından bir gazeteci arkadaşımızın : Furkan dururken Bekir’i oyuna almanız eleştiriliyor.Ne dersiniz? Sorusuna,  bu değişiklik mi eleştiririliyor ? o zaman eleştirmeye devam edin cevabı daha da vahimdi. Hamza hoca son 4 hafta da kendi kaderini kendi çizicek. 38 puan bence bu takıma çok bile… yoksa bu ruhsuzlar ordusu ile bağıra bağıra küme düşerdik. Eskişehir’i , Sivas’ı iyi ki deplasman da yenmişiz yoksa şu anda yolculuk Ptt 1. Lig’ ti.

Bu tarftarı bu kadar üzmeye hiç kimsenin hakkı yok. Sorumluların bir an önce Bursaspo’la rilişkileri kesilmeli. Sizinle yatıp ,sizinle kalkan,  Büyük Bursaspor taraftarını üzdüğünüz için YAZIKLAR OLSUN SİZE…

Yazarın diğer yazıları için tıklayın

mail : aydin.bicer@abcspor.com

twitter : @aydinbicer1972

Son Haberler

FENERBAHÇE GİBİ

Önce kızlarımızı kutlamak istiyorum. 2 sene üstüste Euroleague şampiyonluğunu kazanan kadın basketçilerimize ve böylesine yetenekli ve karakterli oyunculardan oluşan...

Benzer Konular