https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

FENERBAHÇE TUR ATLAYAMAZSA

Okunması Gerekenler

Fenerbahçe tur atlayamazsa…

Fenerbahçe, Uefa Avrupa ligi play-off turundaki olası rakiplerine göre çok daha güçlü. Bu da Vitor için büyük bir şans. Tabiî ki hiç bir maç oynanmadan kazanılmıyor ama bence Fenerbahçe’nin gösterdiği performans bu takımları elemek için yeterli olacaktır. Her sene önemli rakamlar ödenerek alınan futbolculara rağmen, her fırsatta şampiyonlar ligi ön elemelerini geçemeyen bir takımın taraftarlarının çileden çıkması kaçınılmaz. Fakat geçen sene olduğu gibi bence bu sene de başka bir IVAN BEBEK çıkmazsa en az çeyrek final oynanabilir.

Gelelim GRASSHOPPERS’a ;
Geçen sene isviçre ligini 4. Sırada bitiren Grasshoppers, bu sene Avrupa macerasına 2. ön eleme turundan başladı. İzlanda temsilcisi Reykjavik takımını vasat bir futbolla eleyerek 3. Ön eleme turuna kaldı. Bu turda da Kıbrıs takımlarından Apollon Limasol ile eşleşti. Burada daha üstün olan taraf Apollon’du. Uzatmalara giden maçta turu atlamaya yetecek olan skora da ulaşan Apollon, golü bulduktan 2 dakika sonra yediği golle umutlarını tüketmiş oldu ve Grasshoppers yine üstün oynayamamasına rağmen turu atlayabildi. Grasshoppers kendi liginde 2 maç oynadı ve şuan da 2. Sırada. Ön eleme turundaki maçlara ve kendi ligine bakarsak, gol atan ve gol yiyen bir takım. Eğer Fenerbahçeli oyuncular, trajikomik hatalar yapmaz ya da trajikomik hakem hatalarına maruz kalmaz ise, büyük oranda favoridir. Hatta bence maçlar 2–3 fark bile bitebilir. Tabi oynanmamış bir maç kazanılmamış bir maçtır. Olur da Fenerbahçe tur atlayamazsa, o zaman Vitor’a yol görünmesi kaçınılmaz olacaktır ve Uefa’nın mali kontrolüne takılmasına rağmen ciddi paralarla yapılan transferler de sadece Türkiye liginin tadı tuzu olacaklardır.

 Erdem Onaran

İletişim : https://www.facebook.com/canerdemonaran?fref=ts

Son Haberler

FUTBOLUN BİTTİĞİ GÜN

Olmaz olsun böyle lig. Olmaz olsun böyle galibiyet. Yeter artık Fenerbahçe'nin bu ülkede maruz kaldığı muamele. Lanet olsun Fenerbahçe'yi senelerdir ırkçılık derecesinde...

Benzer Konular